Бившият служебен регионален министър арх. Иван Шишков не пропусна да упражни правото

...
Бившият служебен регионален министър арх. Иван Шишков не пропусна да упражни правото
Коментари Харесай

Арх. Иван Шишков: Който и да беше кандидатът на ГЕРБ-СДС, щеше да загуби

Бившият длъжностен районен министър арх. Иван Шишков не пропусна да упражни правото си на глас и на тези избори. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 583
" Гласуващите ставаме все по-малко и по-малко. Все по-трудно се мъчим да намерим претекст да гласуваме, в действителност гласуването е значимо. Политиците все по-малко предлагат това, което гласоподавателите търсим. Промяната изисква висока скорост на смяна, разбор какво би трябвало да се влага ", разяснява арх. Шишков в специалното изборно студио на Bulgaria ON AIR " Дебют или класика ".

В следенето на предизборната акция той е открил, че всички са разбрали какъв е огромният проблем - развиването на инфраструктурата, паркирането, подземни гаражи.

" Виждаме неуспех в политиката на. Няма по какъв начин единствено да се опитваш да създаваш усещане, че правиш инфраструктура, рано или късно хората го схващат ", сподели още някогашният районен министър.

Арх. Шишков е уверен, че който и да беше претендентът за кмет, повдигнат от, щеше да понесе загуба в София. 

" Всички настояват, че борбата на балотажа е предрешена, само че като във всяко съревнование, до момента в който не свърши, всеки си има своя претекст да завоюва ", добави Шишков.

Той предложи да се завишат таксите за разрешителни за нови градежи и с тях да се усъвършенства инфраструктурата на столицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР